Vi ligger långt fram inom många områden men strävar hela tiden efter att bli bättre. Vill du vara med och stärka ett vinnande lag?

Bli en i teamet!

Med en successivt ökad efterfrågan och helt nya projekt i teknikens framkant söker vi förstärkning till vårt fantastiska team. Vi utgår från ett av Norrköpings coolaste kontor och levererar till Världen.  Känner du att någon av tjänsterna nedan passar in på vad du vill jobba med så tveka inte att skicka in ditt CV till jobs-(_sm3Remove)-_-(_a)-_centercom-(d_)-_se eller höra av dig till respektive kontaktperson för att veta mer.

Om du tror att Centercom kan vara ett företag för dig men har andra kvalifikationer än de som krävs för de specifika tjänsterna nedan är du självfallet också mer än välkommen att kontakta oss för en öppen diskussion. Vi är ett växande bolag och kommer successivt att behöva förstärka inom flera olika områden.

Grym Front-End utvecklare

Front end programmering inom webb där du har förmågan att tänja på gränserna av vad som är möjligt med dagens (och morgondagens) teknik. Jobbet innebär en mix av att arbeta i längre enskilda projekt och löpande utveckling för utvalda kunder.

Läs mer...

Erfaren Back-End utvecklare

Erfaren back end utvecklare som vill jobba i större internationella molnbaserade projekt i teknikens framkant. Du är van vid lösningar med stora datamängder och krav på hög prestanda, skalbarhet samt integrationer. 

Läs mer...

Driven WordPress utvecklare

Erfaren utvecklare som är intresserad av att jobba med Wordpressutveckling i roliga projekt för krävande kunder. Du har bra koll på de flesta av följande miljöer, metoder och tekniker

Läs mer...

Utvecklare med fokus på Episerver

Vi söker fler Episerverutvecklare till vårt fantastiska team. Du kan vara inriktad på front-end, back-end eller varför inte både och. 
Läs mer...