Gå till sidans innehåll
Front end programmering inom webb där du har förmågan att tänja på gränserna av vad som är möjligt med dagens (och morgondagens) teknik.

Grym Front-End utvecklare

Front end programmering inom webb där du har förmågan att tänja på gränserna av vad som är möjligt med dagens (och morgondagens) teknik. Rollen innebär en mix av att arbeta i längre enskilda projekt och löpande utveckling för utvalda kunder.

Du kommer arbeta både självständigt och i team med andra utvecklare och samarbetspartners. Du tar en aktiv roll tillsammans med interna eller externa UX designers och föreslår lösningar som du sedan aktivt implementerar.

Du är van att jobba med responsiv design och är en mästare på HTML5, CSS3 och Javascript.  Du bör ha god koll på Bootstrap eller liknande ramverk och vi ser fördelar i om du har jobbat med exempelvis Angular, Knockout, React, Grunt, NPM, Sass mm. 

Du bör ha erfarenhet av MVC och C# samt att ha jobbat med något eller några olika CMS, främst MS.NET baserade som exempelvis EPiServer men även PHP baserade som exempelvis WordPress är intressant.   Lite koll på databaser som SQL server är inte fel och har du allt ovan och dessutom är van att jobba testdrivet (TDD) känns det som att du är klippt och skuren för tjänsten.  Du brinner för front end utveckling och håller dig därigenom med automatik ajour med nya tekniker och möjligheter inom området.

Vi erbjuder kul arbete med välkända, trevliga kunder i ett professionellt och erfaret gäng.  Vi sitter i härliga lokaler så centralt man kan på Drottninggatan i Norrköping (och har under april 2020 flyttat in i något än mer fantastiskt och helt nybyggt på samma adress)

Passar ovan in på dig ? Kontakta oss på jobs-(_sm3Remove)-_-(_a)-_centercom-(d_)-_se