Gå till sidans innehåll
Front end programmering inom webb där du har förmågan att tänja på gränserna av vad som är möjligt med dagens (och morgondagens) teknik.

Grym Front-End utvecklare

Front end programmering inom webb där du har förmågan att tänja på gränserna av vad som är möjligt med dagens (och morgondagens) teknik.

Du kommer arbeta både självständigt och i team med andra utvecklare och samarbetspartners. Du tar en aktiv roll tillsammans med interna eller externa UX designers och föreslår lösningar som du sedan aktivt implementerar.

Du är van att jobba med responsiv design och är en mästare på HTML5, CSS3 och Javascript. Du bör också ha god erfarenhet av Angular, React eller Vue.

Erfarenhet av MVC och C# samt att ha jobbat med något eller några olika CMS är en fördel. Lite koll på databaser som SQL server är inte fel och har du allt ovan och dessutom är van att jobba testdrivet (TDD) känns det som att du är klippt och skuren för tjänsten.  Du brinner för front end utveckling och håller dig därigenom med automatik ajour med nya tekniker och möjligheter inom området.

Vi erbjuder kul arbete med välkända, trevliga kunder i ett professionellt och erfaret gäng.  Vi sitter i härliga lokaler så centralt man kan på Drottninggatan i Norrköping och öppnar under vintern även kontor i Stockholm om det skulle passa dig bättre.

Passar ovan in på dig ? Kontakta oss på jobs-(_sm3Remove)-_-(_a)-_centercom-(d_)-_se