Har du talang och utbildning för att skapa digitala upplevelser utöver det vanliga? 

Talangfull UX/UI designer

 

Har du rätt talang och utbildning för att skapa digitala upplevelser utöver det vanliga? Då är du hjärtligt välkommen att söka tjänsten som UX/UI designer hos Centercom.

Vi är ett erfaret gäng med spännande och trevliga kunder som nu vill förstärka även med mer juniora profiler. Vår målsättning är att du skall växa hos oss och på sikt bli en mästare inom UX/UI oavsett om det handlar om större företagswebbplatser, kampanjwebbar för välkända varumärken, mobilappar eller detaljerade användarvänliga gränssnitt för olika typer av verksamhetssystem. Tillsammans med våra kunder och partners och våra egna Front-End utvecklare, projektledare och digitale AD ser du till att slutanvändaren får den allra bästa av upplevelser när den digitala produktionen väl sjösätts. 

Du bör 
-ha relevant utbildning inom grafisk design på högskolenivå
-kunna visa arbetsprover på digitala produktioner inklusive responsiv design för webb
-ha jobbat med wireframes och prototyper
-vara van att jobba i Photoshop, Illustrator samt Adobe XD eller liknande program

Vi erbjuder kul arbete med välkända, trevliga kunder i ett professionellt och erfaret gäng.  Vi sitter i härliga lokaler så centralt man kan på Drottninggatan i Norrköping (och kommer 1 mars 2020 att flytta in i något än mer fantastiskt och helt nybyggt på samma adress.)
 
Passar ovan in på dig ? Kontakta oss på jobs-(_sm3Remove)-_-(_a)-_centercom-(d_)-_se