Gå till sidans innehåll
Har du talang och utbildning för att skapa digitala upplevelser utöver det vanliga? 

UX/UI designer

 

Har du rätt talang och utbildning för att skapa digitala upplevelser utöver det vanliga? Då är du hjärtligt välkommen att söka tjänsten som UX/UI designer hos Centercom.

Vi är ett erfaret gäng med spännande och trevliga kunder som nu vill förstärka med ytterligare en UX/UI stjärna. Vi är intresserade av såväl dig med mycket erfarenhet som dig som är relativt nyexaminerad men har rätta förutsättningarna för att växa hos oss och på sikt bli en mästare inom UX/UI. Ditt arbete kommer att kunna handla om alltifrån användarresor och initiala wireframes till detaljerad pixelfärdig design för exempelvis större företagswebbplatser, kampanjwebbar för välkända varumärken, mobilappar eller olika webbaserade digitala tjänster. Tillsammans med våra kunder och partners och våra egna Front-End utvecklare, projektledare mm ser du till att slutanvändaren får den allra bästa av upplevelser när den digitala produktionen väl sjösätts. 

Du bör 
-ha relevant utbildning inom grafisk design på högskolenivå
-kunna visa arbetsprover på digitala produktioner inklusive responsiv design för webb
-kunna omvandla insikter till wireframes, prototyper och visuell design
-vara van att jobba i Adobe XD, Figma eller liknande samt hantera de flesta program inom Adobe Creative Suite.

Vi erbjuder kul arbete med välkända, trevliga kunder i ett professionellt och erfaret gäng.  Vi sitter i härliga lokaler så centralt man kan på Drottninggatan i Norrköping och öppnar under vintern även kontor i Stockholm om det skulle passa dig bättre.

Passar ovan in på dig ? Kontakta oss på jobs-(_sm3Remove)-_-(_a)-_centercom-(d_)-_se