Gå till sidans innehåll
Vi brinner för digital utveckling och att serva våra kunder på absolut bästa möjliga sätt. 

Vi är Centercom

Ett kunnigt, erfaret och engagerat team som brinner för digital utveckling och att serva våra kunder på absolut bästa möjliga sätt. Vi har personliga drivkrafter att ligga i framkant inom våra specialistområden och dessutom mångårig erfarenhet av omfattande och utmanande kundprojekt.

Som kund hos Centercom finner du UI/UX specialister som hjälper dig konceptuellt och garanterar slutanvändarens bästa, systemarkitekter som lotsar projektet rätt i förhållande till önskemål och tekniska krav, front- och back end utvecklare med järnkoll på de senaste utvecklingsmetoderna och projektledare som verkligen förstår att marknad, teknik och ekonomi lever i symbios. 

Vi har en kultur av att hjälpa varandra, sprida kunskap, ha högt i tak och försöka fördela arbetsbördor när så behövs och är möjligt. Vi är ett sant team med mycket starkt kundfokus.

Helhetsansvar eller expertresurser?

De flesta av våra kunder väljer att låta oss ta ett helhetsansvar för ett eller flera system, webbplatser appar eller liknande som skall utvecklas. Ofta har kunden andra partners som kompletterar våra kunskaper vilka vi gärna samarbetar med. En part bör dock ha huvudansvaret i projekten- ett ansvar som vi gärna tar vad gäller såväl utveckling som förvaltning och support.

Då våra medarbetare har expertkunskap inom olika områden hjälper vi även gärna till som förstärkning i redan existerande större projekt. Det kan handla om enstaka konsultinsatser eller att vi sätter upp ett för uppgiften skräddarsytt team som kan jobba såväl fristående som integrerat med övriga utvecklingsteam hos kunden.

Varför Centercom?

Som kund kan frågan om att välja leverantör till sitt digitala utvecklingsprojekt många gånger i realiteten bli en chansning. I takt med att efterfrågan på utvecklingstjänster ökat lavinartat har risken att kunden inte skall få toppkrafterna i just sina projekt ökat i samma takt. Med Centercom kan du vara säker. Vår strategi att rekrytera och växa i för oss lagom takt har gjort att vi byggt en mycket stabil bas och faktiskt enbart har toppkrafter att erbjuda i projekten – en trygghet för såväl kunden som för oss.  En annan väl så viktig del är bemötandet när projektet gått in i en förvaltnings- och supportfas. Vi lever för våra kunder och gör därför allt i vår makt för att du som kund snabbt skall få personlig hjälp av individer som inte bara är engagerade och kompetenta, utan dessutom är väl insatta i just ditt system.